کودکان معلول کهریزک، قطره‌‌ها را نجات دادند

0
189

اسمش کیان است. با آن عينكِ قاب‌مشکی، موهاي چتري و لبخندش سريع خودش را در دلِ همه جا مي‌كند. با قد و قامت كوتاهش وسط سالن ايستاده و شادي مي‌كند و همراه با آهنگي كه از سالن پخش می‌شود می‌خواند.

چند دقیقه یک بار می‌رود سمتِ مسئول موسیقی و میکروفون را برمی‌دارد. چند تا جمله می‌گوید و میکروفون را پس می‌دهد. کیان مبتلا به سندروم داون است و یکی از بچه‌های دوست‌داشتنی و مهربانِ آسایشگاه خیریه‌ی کهریزک البرز.

جزء اولین نفرهایی است که توی سالن منتظر مانده؛ برای نقاشی کردن روی دیوارها. امروز، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ چهارمین”پویش نجات قطره‌ها” مهمانِ ساختمان نیلوفرِ آسایشگاه خیریه کهریزک البرز است. قرار است بچه‌های مبتلا به اوتیسم و معلولیت جسمی و حرکتی روی دیوارها نقاشی بکشند.

مانند سه پویش پیشین، شرکت آب منطقه‌ای استان البرز و شرکت رنگ‌سازی نیپون حامیان مالی و اجرایی پویش نجات قطره‌ها هستند.

تسهیلگری شهری؛ یکی از راه‌های افزایش مشارکت شهروندی

نسترن کیوان‌پور؛ مدیر اجرایی پویش نجات قطره‌ها در خصوص استمرار این پروژه می‌گوید: «تسهیلگری شهری یکی از مهم‌ترین روش‌ها برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و افزایش رضایتمندی است چرا که سبب افزایش مشارکت مردم در امور محلات خود و افزایش حس تعلق آن‌ها به مکان زندگی خود می‌شود.»

او با بیان اینکه برگزاری رویدادهای فرهنگی کودک‌محور با مقیاس محلات و خُرده‌فضاهای شهری اخیرا در کشورهای خارجی بسیار رواج یافته ادامه می‌دهد: «بر این اساس تصمیم گرفتیم پویش‌ها را در همان مقیاس محلی اما گسترده‌تر برگزار کنیم و اثربخشی و استمرارِ آن‌ را در محلات در قالب برگزاری کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی پیگیری کنیم.»

پویش نجات قطره‌ها در سال ۱۴۰۱ سه بار در محلات حصارک بالا و تر‌ک‌آباد با هدف فرهنگ‌سازی صرفه‌جویی در مصرف آب برای کودکان برگزار و با استقبال گسترده‌ اهالی محلات کرج مواجه شد. این پویش با همت شرکت آب منطقه‌ای استان البرز، پایگاه خبری هزار و یک شهر و شرکت رنگ‌سازی نیپون برگزار می‌شود.