مدیر شرکت آب منطقه‌‌ای البرز: استقبالِ گسترده شهروندان كرج از پویش نجات قطره‌ها

0
258

هزار و یک شهر – داوود نجفیان؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز تأکید کرد: “پویش نجات قطره‌ها فرصتی است تا در قالب نقاشی دیواری و فضای شاد و با نشاط به کودکان مصرف بهینه آب و حفظ منابع طبیعی را آموزش دهیم.”
 
یکی از راه‌های جلوگیری از هدر رفت آب به ویژه آب شرب، آموزش افراد از سنین پایین است. در سنین کودکی، بسیاری از رفتارها و عادت ها در انسان نهادینه می شود و همین زمان فرصتی مناسب است که استفاده درست از منابع طبیعی را به طور مستقیم یا غیر مستقیم آموزش دهیم.

در همین راستا قرار دادن کودکان در فضاها و شرایطی که آموزش را به طور غیر مستقیم به آن ها ارائه می دهند، یکی از راهکارهایی است که در بلندمدت می تواند اثرات مطلوبی در جامعه داشته باشد.

پویش نجات قطره‌ها به همت شرکت آب منطقه‌ای البرز، شرکت رنگ‌سازی نیپون، پایگاه خبری هزار و یک شهر با همین هدف فعالیت می‌کند و در پنجمین رویداد مهمان اهالی محله حصارک پایین شد.

بوستان شهروند روز دوشنبه یکم خرداد ماه ۱۴۰۱ با حضور کودکان زیر ۱۲ سال، حال و هوای دیگری داشت. بچه‌ها از همان ابتدای مراسم در محل حضور داشتند و کنار دیوار منتظر ایستاده بودند تا نوبتشان شود و با قلمو و رنگ به نقاشی یکی از جداره‌های پارک بپردازند. موضوع نقاشی هم مربوط به مسائل محیط زیستی و آب بود.

داوود نجفیان؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه ای البرز به عنوان یکی از برگزارکنندگان اصلی این پویش در جمع خبرنگاران گفت: “کودک الگوی رفتاری خود را از بزرگترها می گیرد. اما این بار ما می خواهیم با هدف قرار دادن کودکان، خانواده ها را با موضوعات مربوط به فرهنگسازی مصرف بهینه آب آشنا کنیم.”

او با تأکید بر اینکه آموزش کودکان و نوجوانان به دلیل اثرپذیری بالا، اهمیت ویژه ای دارد گفت: “ایران در منطقه آب و هوایی خشک و نیمه خشک واقع شده و متوسط بارندگی در آن حدود یک سوم متوسط جهانی است و به رغم کمبود جدی آب در سطح کشور، هنوز بخش اعظمی از  جامعه از خطر کم آبی آگاهی درست و دقیق ندارند.”

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز افزود: “بند ۴ سیاست های ابلاغی اصلاح الگوی مصرف به آموزش روش‌‌های بهینه مصرف در کلیه پایه‌های آموزش عمومی تأکید دارد و با همین هدف بنا داریم با آموزش مشارکتی، تلاش خود را در راستای کاهش مصرف آب در سطح خانواده‌ها، انجام دهیم.”

او افزود: “تجربه نشان داده است که کودکان و نوجوانان بهترین گزینه برای آموزش‌های زیست محیطی و اصلاح الگوی مصرف و نهادینه کردن هنجارهای آن هستند که علاوه بر خود قابلیت تاثیرگذاری بالایی بر بزرگسالان نیز دارند.”

نجفیان در پایان گفت: “تاکنون از پنج پویش برگزار شده، از سوی شهروندان استقبال خوبی شده است و تلاش داریم تا تعداد این رویدادها را در سطح محلات کرج گسترش دهیم تا حساسیت شهروندان و مسئولان به موضوع مدیریت مصرف آب افزایش یابد.”