۰۵:۲۹

۱۴۰۴/۰۱/۰۶

پویش نجات قطره مهمان دانش‌آموزان متوسطه دوم مدرسه قریشی عظیمیه

نیلوفر کیوان‌پور – پویش نجات قطره‌ها، با هدف آگاهی‌بخشی و فرهنگ‌سازی در زمینه مصرف بهینه آب روز چهارشنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۳، مهمان مدرسه قریشی عظیمیه بود.

علی ذبیحی؛ شهردار منطقه ۱ کرج در حاشیه پویش نجات قطره‌ها که با همکاری شهرداری این منطقه در حال برگزاری است گفت: “این رویداد که با حضور دانش‌آموزان و مربیان آموزشی برگزار شده بر لزوم مشارکت جمعی و تعامل با نسل نوجوان و جوان برای حساس سازی نسبت به مسائل محیط زیستی تاکید دارد.”

او افزود: “در این برنامه کارشناسان با ارائه روش‌های تعاملی و مشارکتی دانش آموزان را با چالش‌های پیش روی منابع آبی کشور و ضرورت حفظ این منابع حیاتی آشنا می‌کنند.”

ذبیحی با بیان اینکه برگزاری کارگاه‌های آموزشی مسابقات و نمایش‌های تعاملی به نوجوانان و جوانان کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از اهمیت موضوع محیط زیست پیدا کنند افزود: “استمرار برگزاری چنین رویدادهایی می‌تواند به خروجی مطلوبی در حوزه فرهنگ‌سازی و آموزش شهروندی منجر شود.”

شهردار منطقه ۱ افزود: “ما در تلاش هستیم که مردم به‌ویژه نسل جوان را نسبت به موضوعات مختلف محیط زیستی حساس کنیم و در جهت اصلاح الگوی مصرف گام برداریم.”

پویش نجات قطره‌ها به همت پایگاه خبری هزار و یک شهر، شرکت آب منطقه‌ای البرز، شرکت رنگ نیپون و همکاری شهرداری منطقه ۱ کرج با هدف ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مصرف مسئولانه آب همچنان در مدارس و مراکز آموزشی استان البرز ادامه خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید