معرفی کارهای هنری شاخص در نمایشگاه‌های بخش خصوصی البرز

0
75
بازدید مسئولان اتاق بازرگانی البرز از نمایشگاه صنایع دستی سرای فرهنگ و هنر مهاراد

هزار و یک شهر – رئیس کمیسیون گردشگری و اقتصاد هنر و دبیرکل اتاق بازرگانی البرز از نمایشگاه صنایع دستی مجموعه فرهنگی تجاری مهرادمال کرج بازدید کردند.

شادی حاضری با اشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاه‌های صنایع‌دستی توسط بخش خصوصی گفت: فرصت حضور در چنین فضاهای نمایشگاهی منسجم و مجهزی در کنار حمایت از هنرمندان صنایع دستی زمینه آشنایی هر چه بیشتر مردم با فعالیت‌های هنری استان را فراهم می‌کند.

او با بیان اینکه در این نمایشگاه آثار هنری۵۰ هنرمند فعال در حوزه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی برای بازدید عموم به نمایش گذاشته شده است، گفت: از رشته های هنری مختلف از جمله حکاکی، ظروف کاربردی، ورنی، کار بر روی شیشه، معرق و منبت، دوخت لباس های محلی گیلان، مازندران و لرستان، پایه ماشه، سفالگری، قلم زنی مس، ورشو، مجسمه سازی، فیروزه کوبی، گلیم و چلنگری کارهای ارزنده ای ارائه شده است.

رئیس کمیسیون گردشگری و اقتصاد هنر اتاق بازرگانی البرز با بیان اینکه آثار فاخر و شاخصی در این نمایشگاه عرضه شده است، گفت: بسیاری از تولیدات ارائه شده از سوی هنرمندان البرزی از قابلیت صادرات برخوردار است و می‌تواند روند خوبی در توسعه صادرات صنایع دستی از البرز ایجاد کند.

او با اشاره به اینکه هنرمندان به صورت رایگان فرصت حضور در این نمایشگاه و معرفی هنرهای دستی خود را داشتند، افزود: بعد از فروش محصول نیز تنها ۱۵ درصد از سود فروش از هنرمندان اخذ می شود.

حاضری با تاکید بر اینکه یکی از خواسته های مهم هنرمندان صنایع دستی استان همواره برگزاری نمایشگاه دائمی برای عرضه محصولات تولیدی آنها است، گفت: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی به صورت دائمی ضمن افزایش درآمد استان از طریق فروش محصولات صنایع دستی زمینه را برای اشتغال‌زایی فراهم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه نمایشگاه توانمندی‌های تولیدی و صنعتی اتاق بازرگانی البرز نیز فرصتی برای نمایش تولیدات صنایع دستی استان است، گفت: تاکنون نمونه هایی از این کارهای هنری در نمایشگاه اتاق بازرگانی البرز نمایش داده شده است، در راستای تعاملات با دیگر هنرمندان استان به دنبال نمایش محصولات بیشتری در غرفه های نمایشگاهی مستقر در اتاق هستیم.

رحیم خستو؛ مدیر سرای فرهنگ و هنر مهاراد نیز به خبرنگاران گفت: ۳۷ غرفه به آثار هنرمندان چیره دست البرزی، مازندرانی و لرستانی اختصاص یافته و  ۵۰ هنرمند صنایع دستی این سه استان جلوه های زیبای هنری را به نمایش گذاشته اند.

او ادامه داد: در این نمایشگاه تعدادی از هنرمندان شاخص کشور در زمینه خاتم کاری، حکاکی، ظروف کاربردی، ترمیم فرش و جاجیم، قلم زنی مس، ورشو، مجسمه سازی، آبگینه، سفالگری و سایر رشته ها آثار هنری را به نمایش گذاشته اند که با استقبال مردم همراه شده است.

خستو، برقراری ارتباط مستقیم بین استادان و خالقان اثر های هنری صنایع دستی با مردم و معرفی بیشتر هنر اصیل ایرانی را از اهداف برگزاری این نمایشگاه عنوان کرد.

گفتنی است نمایشگاه صنایع دستی سرای فرهنگ و هنر مهاراد واقع در طبقه پنجم مهراد مال در عظیمیه، تا ۳۰ خرداد ماه میزبان بازدید کنندگان است و در صورت استقبال بیشتر مردم تمدید خواهد شد. زمان بازدید از این نمایشگاه همه روزه بین ساعت ۱۱ تا ۲۲ تعیین شده است.